Hem > Konfigurera din skrivare > Ansluta skrivaren till extern strömförsörjning

Ansluta skrivaren till extern strömförsörjning

image
Om du ansluter skrivaren till en strömförsörjning medan skrivaren är avstängd slås skrivaren automatiskt på för en systemkontroll. Om Automatisk start är inställd på Av stängs skrivaren av efter systemkontrollen.

Anslut till ett nätuttag (valfritt)

Anslut skrivaren till ett närliggande nättuttag för att driva skrivaren eller ladda det uppladdningsbara litiumjonbatteriet med hjälp av nätspänning. Se till att köpa rätt nätadapter och nätadaptersladd för den region där skrivaren kommer att användas när du köper skrivaren.
image
Nätadaptern och nätadaptersladden är valfria tillbehör.
  1. Anslut nätadaptern (a) till skrivaren.
  2. Anslut nätadaptersladden (b) till nätadaptern.
  3. Anslut nätadaptersladden till ett närliggande nättuttag (100 V AC – 240 V AC, 50/60 Hz).
    image
    1. Nätadapter
    2. Nätadaptersladd

Anslut till DC-uttag (valfritt)

Anslut skrivaren till fordonets 12-volts DC-uttag (cigarettändare eller liknande) för att ladda det uppladdningsbara litiumjonbatteriet.
image
  • Biladaptern är ett valfritt tillbehör.
  • Spänningen från ett fordon kan fluktuera och utskriftshastigheten kan variera.
  • Biladapterkontakten är inte kompatibel med andra uttag som inte är av typen 12 V-cigarett.
  1. Anslut biladaptern till fordonets 12-volts DC-uttag.
  2. Anslut biladaptern (a) till skrivaren.
    image
    1. Biladapter

Anslut ett nättuttag med hjälp av nätadaptern för USB Type-C (valfritt)

Anslut skrivaren till ett närliggande nättuttag för att ladda det uppladdningsbara litiumjonbatteriet med hjälp av nätadaptern för USB Type-C. När du köper skrivaren ska du köpa rätt nätadapter för USB Type-C och nätadaptersladd för den region där skrivaren ska användas.
image
  • Nätadaptern för USB Type-C och nätadaptersladd är valfria tillbehör.
  • Nätadapter för USB Type-C är endast för laddning. Om det uppladdningsbara litiumjonbatteriet inte är installerat kan skrivaren inte strömförsörjas.
  1. Anslut nätadaptern för USB Type-C (a) till skrivaren.
  2. Anslut nätadaptersladden (b) till nätadaptern USB Type-C.
  3. Anslut nätadaptersladden till ett närliggande nättuttag (100 V AC – 240 V AC, 50/60 Hz).
    image
    1. Nätadapter för USB Type-C
    2. Nätadaptersladd