Hjem > Installere programvare > Koble skriveren til en datamaskin eller mobil enhet > Koble skriveren til en datamaskin ved bruk av en Bluetooth-tilkobling

Koble skriveren til en datamaskin ved bruk av en Bluetooth-tilkobling

Beslektede modeller : PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883

Følg anbefalingene fra produsenten for Bluetooth-utstyrte enheter (datamaskiner og mobile enheter) eller Bluetooth-adapter, og installer eventuell nødvendig maskinvare og programvare.

MERK

• Du kan også bruke verktøy for skriverinnstillinger til å endre skriverens kommunikasjonsinnstillinger.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Kommunikasjonsinnstillinger i Verktøy for skriverinnstillinger (Windows).

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac).

• Vi anbefaler at du angir en ny Bluetooth PIN-kode med verktøyet for skriverinnstillinger for å beskytte skriveren mot uautorisert tilgang.

PJ-862/PJ-863

1. Trykk på Bluetooth-knappen image på skriveren for å slå på Bluetooth-funksjonen.
    Bluetooth-indikatoren image begynner å blinke blått image én gang hvert tredje sekund.
  2. Bruk enhetens programvare for Bluetooth-administrasjon til å oppdage skriveren. Velg skrivernavnet.
Når tilkoblingen er etablert, lyser Bluetooth-indikatoren image blått image.

PJ-883

1. Trykk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image på skriveren for å slå på Bluetooth-funksjonen.
    • Sørg for at Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image begynner å blinke blått image eller cyan image én gang hvert tredje sekund.
    • Hvis Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image blinker grønt image, trykker og holder du inne Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i omtrent tre sekunder. Den blinkende fargen endres hver gang du trykker og holder inne Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image.
  2. Bruk enhetens programvare for Bluetooth-administrasjon til å oppdage skriveren. Velg skrivernavnet.
Når tilkoblingen er etablert, lyser Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image blått image eller cyan image.