Hjem > Installere programvare > Koble skriveren til en datamaskin eller mobil enhet > Koble skriveren til en mobil enhet med NFC (Android)

Koble skriveren til en mobil enhet med NFC (Android)

Beslektede modeller : PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883
  1. Bekreft at skriverens Bluetooth-innstillinger og den mobile enhetens Bluetooth- og NFC-innstillinger er aktiverte.
  2. Berør NFC-symbolet på skriveren med den mobile enheten.
    image
    image
    • Noen Android-enheter kan ikke kobles til skriveren. Du finner mer informasjon i brukermanualen for den mobile enheten.