Hjem > Feilsøking > Nullstille skriveren

Nullstille skriveren

Nullstill det interne minnet til skriveren for å slette dataene som er overført fra en datamaskin eller mobil enhet, eller hvis skriveren ikke fungerer som den skal.

Tilbakestill alle innstillinger til fabrikkinnstillinger ved bruk av skriverknappene

1. Slå av skriveren.
  2. Trykk og hold inne mateknappen image og strømknappen image i omtrent to sekunder.
  3. Mens du holder inne mateknappen image, trykker du to ganger på strømknappen image og slipper deretter mateknappen image.
    Strømindikatoren begynner å blinke oransje image.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på mateknappen image tre ganger for å nullstille enhetsinnstillingene til skriveren til fabrikkinnstillingene og slette alle dataene som er overført til skriveren.
    • Trykk på mateknappen image fire ganger for å nullstille kommunikasjons- og enhetsinnstillingene til skriveren til fabrikkinnstillingene og slette alle dataene som er overført til skriveren.

Tilbakestille data ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger

Du kan bruke verktøyet for skriverinnstillinger fra en datamaskin for å:

• slette malene og databasene
  • (PJ-862/PJ-863/PJ-883) Tilbakestille kommunikasjonsinnstillinger
  • Nullstille alle skriverinnstillingene til fabrikkinnstillingene