Koti > Vianmääritys > Versiotiedot

Versiotiedot

Ongelma Ratkaisu
En tiedä tulostimen laiteohjelmiston nykyistä versiota. Voit vahvistaa laiteohjelmiston versionumeron tulostamalla asetusraportin.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Printer Setting Tool -työkalun laiteasetukset (Windows).

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tulostimen asetusten muuttaminen Printer Setting Tool (Tulostinasetustyökalu) -työkalun avulla (Mac).

Haluan tarkistaa, käytänkö ohjelmiston uusinta versiota.
  • Windows

Vahvista P-touch Update Softwaren avulla, onko käytössäsi uusin versio.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: P-touch Editorin päivittäminen.

• Mac

Vastaanota Transfer Express- ja P-touch Editor -päivitysilmoitukset App Storesta.