Koti > Vianmääritys > Tulostimen asetusten palautus

Tulostimen asetusten palautus

Palauta tulostimen sisäinen muisti alkutilaan, jos haluat poistaa tietokoneesta tai mobiililaitteesta siirretyt tiedot tai jos tulostin ei toimi oikealla tavalla.

Nollaa kaikki asetukset tehdasasetuksiin tulostimen painikkeiden avulla

1. Katkaise tulostimesta virta.
  2. Paina syöttöpainiketta image ja virtapainiketta image ja pidä niitä painettuina noin kahden sekunnin ajan.
  3. Pidä syöttöpainike image painettuna ja paina samalla virtapainiketta image kaksi kertaa ja päästä sen jälkeen irti syöttöpainikkeesta image.
    Power (Virta) -merkkivalo alkaa vilkkua oranssina image.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Paina syöttöpainiketta image kolme kertaa, jolloin tulostimen laiteasetukset palautetaan tehdasasetuksiin ja kaikki tulostimeen siirretyt tiedot poistetaan.
    • Paina syöttöpainiketta image neljä kertaa, jolloin tulostimen tietoliikenne palautetaan alkutilaan ja laitteen asetukset tehdasasetuksiin ja kaikki tulostimeen siirretyt tiedot poistetaan.

Tietojen nollaus Printer Setting Tool -työkalun avulla

Printer Setting Tool-työkaluohjelmalla voit tehdä tietokoneelta seuraavaa:

• poistaa malleja ja tietokantoja
  • (PJ-862/PJ-863/PJ-883) nollata tietoliikenneasetukset
  • Palauta kaikki tulostinasetukset tehdasasetuksiin.