Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostimen liittäminen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Bluetooth-yhteydellä

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Bluetooth-yhteydellä

Vastaavat mallit: PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883

Noudata Bluetoothia tukevien laitteidesi (tietokoneet ja mobiililaitteet) tai Bluetooth-sovittimesi valmistajan suosituksia ja asenna tarvittava laitteisto ja ohjelmisto.

HUOMAUTUS

• Voit myös käyttää Printer Setting Tool -työkalua tulostimen tietoliikenneasetusten muuttamiseen.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Printer Setting Tool -työkalun tietoliikenneasetukset (Windows).

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tulostimen asetusten muuttaminen Printer Setting Tool (Tulostinasetustyökalu) -työkalun avulla (Mac).

• Suosittelemme, että asetat uuden Bluetoothin PIN-koodin käyttäen Printer Setting Tool -työkalua, jotta voit suojata tulostintasi luvattomalta käytöltä.

PJ-862/PJ-863

1. Ota tulostimen Bluetooth-toiminto käyttöön painamalla tulostimen Bluetooth-painiketta image.
    Bluetooth-merkkivalo image alkaa vilkkua sinisenä image kolmen sekunnin välein.
  2. Etsi tulostin laitteesi Bluetooth-hallintaohjelmiston avulla. Valitse tulostimen nimi.
Kun yhteys on muodostettu, Bluetooth-merkkivalo image palaa sinisenä image.

PJ-883

1. Ota tulostimen Bluetooth-toiminto käyttöön painamalla tulostimen Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image.
    • Varmista, että Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image alkaa vilkkua sinisenä image tai sinivihreänä image kolmen sekunnin välein.
    • Jos Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image vilkkuu vihreänä image, paina Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image ja pidä sitä painettuna noin kolmen sekunnin ajan. Vilkkuva väri muuttuu joka kerta, kun Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image painetaan.
  2. Etsi tulostin laitteesi Bluetooth-hallintaohjelmiston avulla. Valitse tulostimen nimi.
Kun yhteys on muodostettu, Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image palaa sinisenä image tai sinivihreänä image.