Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostimen liittäminen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen > Tulostimen yhdistäminen mobiililaitteeseen NFC:n avulla (Android)

Tulostimen yhdistäminen mobiililaitteeseen NFC:n avulla (Android)

Vastaavat mallit: PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883
  1. Vahvista, että tulostimen Bluetooth-asetukset ja mobiililaitteen Bluetooth- ja NFC-asetukset on otettu käyttöön.
  2. Kosketa mobiililaitteellasi tulostimen NFC-symbolia.
    image
    image
    • Kaikki Android-laitteet eivät välttämättä pysty yhdistämään tulostimeesi onnistuneesti. Katso lisätietoja mobiililaitteen käyttöoppaasta.