Home > Software installeren > De printer verbinden met een computer of mobiel apparaat > De printer via Bluetooth met een computer verbinden

De printer via Bluetooth met een computer verbinden

Gerelateerde modellen: PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883

Volg de aanbevelingen van de fabrikant van de Bluetooth-apparaten (computers en mobiele apparaten) of Bluetooth-adapter en installeer alle benodigde hardware en software.

OPMERKING

• U kunt de communicatie-instellingen van de printer ook wijzigen met Printer Instelling Tool.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De communicatie-instellingen van Printer Instelling Tool (Windows).

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Mac).

• Het verdient aanbeveling een nieuwe Bluetooth PIN-code in te stellen met Printer Instelling Tool om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

PJ-862/PJ-863

1. Druk op de Bluetooth-knop image op de printer om de Bluetooth-functie in te schakelen.
    Het Bluetooth-lampje image gaat om de drie seconden blauw knipperen image.
  2. Gebruik de Bluetooth Management-software op het apparaat om de printer te zoeken. Selecteer de printernaam.
Als de verbinding tot stand is gebracht, gaat het Bluetooth-lampje image blauw branden image.

PJ-883

1. Druk op de Bluetooth en Wi-Fi-knop image op de printer om de Bluetooth-functie in te schakelen.
    • Controleer of het Bluetooth en Wi-Fi-lampje image om de drie seconden in de kleur blauw image of cyaan image gaat knipperen.
    • Als het Bluetooth en Wi-Fi-lampje image groen image knippert, houdt u de Bluetooth en Wi-Fi-knop image ongeveer drie seconden ingedrukt. De kleur waarin het lampje knippert, verandert telkens wanneer u de Bluetooth en Wi-Fi-knop image ingedrukt houdt.
  2. Gebruik de Bluetooth Management-software op het apparaat om de printer te zoeken. Selecteer de printernaam.
Als de verbinding tot stand is gebracht, gaat het Bluetooth en Wi-Fi-lampje in de kleur image blauw image of cyaan image branden.