Home > Software installeren > De printer verbinden met een computer of mobiel apparaat > De printer met NFC op een mobiel apparaat aansluiten (Android)

De printer met NFC op een mobiel apparaat aansluiten (Android)

Gerelateerde modellen: PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883
  1. Controleer of de Bluetooth-instellingen op de printer en de Bluetooth- en NFC-instellingen op het mobiele apparaat zijn ingeschakeld.
  2. Raak het NFC-symbool op de printer aan met het mobiele apparaat.
    image
    image
    • Niet alle Android-apparaten kunnen verbinding maken met de printer. Raadpleeg de gebruikershandleiding van het mobiele apparaat voor meer informatie.