Hjem > Installation af software > Slut printeren til en computer eller mobilenhed > Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Wi-Fi > Slut printeren til en computer uden brug af en Wi-Fi-router/et Wi‑Fi-accesspoint (Wireless Direct)

Slut printeren til en computer uden brug af en Wi-Fi-router/et Wi‑Fi-accesspoint (Wireless Direct)

Relaterede modeller:PJ‑883
Wireless Direct giver dig mulighed for at tilslutte printeren til en computer eller mobilenhed direkte uden en Wi-Fi-router/et Wi‑Fi-accesspoint. Printeren fungerer som et Wi-Fi-accesspoint.
  1. Kontrollér printerens Wireless Direct-indstillinger.
    • Ved hjælp af en Windows-computer:
      1. Tilslut printeren til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
      2. Start Printerindstillingsværktøj på computeren, og klik på knappen Kommunikationsindstillinger.
      3. Kontrollér, at Wireless Direct er valgt for Valgt interface under fanen Generelt.
    • Ved hjælp af en Mac-computer:

Tilslut printeren til computeren med et USB-kabel. Start printerindstillingsværktøjet på din computer, og bekræft at WirelessDirect er indstillet til On (Til) Wireless LAN (Trådløst LAN) i fanen.

2. Tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image på din printer for at slå Wi-Fi-funktionen til.
    • Sørg for, at Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image begynder at blinke grønt image eller cyan image hvert tredje sekund.
    • Hvis Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image blinker blåt image, skal du trykker på og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i ca. tre sekunder. Farven på blinket skifter hver gang du trykker på, og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen nede image.
  3. Brug din computer eller mobilenhed til at vælge printerens SSID. Indtast om nødvendigt adgangskoden.
    image
    • Standarden for SSID og adgangskoden er følgende:
      • SSID: “DIRECT-*****_PJ-883“, hvor ***** er de sidste fem cifre i printerens serienummer.
      • Adgangskode: 883 *****

***** er de sidste fem cifre i serienummeret, som er placeret i bunden af printeren.

BEMÆRK
  • Serienummerlabelen findes på bunden af printeren. Du kan også bekræfte serienummeret ved at udskrive konfigurationsrapporten.

Mere information imageimage Relaterede emner: Bekræftelse af printerindstillinger.

• Brug Printerindstillingsværktøj til at ændre printerens netværksindstillinger.
  • Med Printerindstillingsværktøj kan du også anvende netværksindstillingerne på mange forskellige printere.
  • Du kan ikke oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi, når du bruger Wireless Direct. For at bruge internettet skal du oprette forbindelse ved hjælp af en Wi-Fi router/et Wi-Fi-accesspoint (infrastrukturtilstand).
  • Vi anbefaler indstilling af en ny Wireless Direct-adgangskode ved hjælp af Printerindstillingsværktøj for at beskytte din printer mod uautoriseret adgang.