Hjem > Installation af software > Slut printeren til en computer eller mobilenhed > Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Wi-Fi > Slut printeren til en computer ved hjælp af en Wi-Fi-router/et Wi‑Fi-accesspoint (infrastrukturtilstand)

Slut printeren til en computer ved hjælp af en Wi-Fi-router/et Wi‑Fi-accesspoint (infrastrukturtilstand)

Relaterede modeller:PJ‑883
Infrastrukturtilstand giver dig mulighed for at slutte printeren til en computer eller mobilenhed via en Wi-Fi-router/et Wi‑Fi-accesspoint.
Før du begynder

Konfigurer printerens Wi-Fi-indstillinger for at kommunikere med din Wi-Fi-router/dit Wi-Fi-accesspoint. Når printeren er konfigureret, har computere og mobilenheder på dit netværk adgang til printeren.

• Inden du tilslutter printeren til dit netværk, skal du kontakte systemadministratoren for at bekræfte dine Wi-Fi-netværksindstillinger.
  • Hvis du vil konfigurere Wi-Fi-indstillingerne igen, eller hvis statussen for printerens Wi-Fi-forbindelse er ukendt, skal du nulstille printerens Wi-Fi-indstillinger.
    1. Sluk printeren.
    2. Tryk på knappen Fremfør image og Tænd/sluk-knappen image, og hold dem nede i ca. 2 sekunder.
    3. Mens du holder knappen Fremfør nede image, skal du trykke på tænd/sluk-knappen image to gange, og derefter slippe knappen Fremfør image.

Power-Indikatoren begynder at blinke orange image.

4. Tryk på knappen Fremfør image to gange.
  • For at opnå de bedste resultater under den daglige udskrivning skal du bruge printeren så tæt på Wi-Fi-routeren/Wi-Fi-accesspointet som muligt med et minimum af forhindringer imellem. Store genstande og vægge mellem de to enheder såvel som interferens fra andre elektroniske enheder kan have indflydelse på dataoverførselshastigheden for dine udskriftsdata.

Slut printeren til din Wi-Fi-router/dit Wi-Fi-accesspoint
  1. Skriv først SSID (netværksnavn) og adgangskode (netværksnøgle) for din Wi-Fi-router/dit Wi-Fi-accesspoint ned.
  2. Tilslut printeren til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
  3. Tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image på din printer for at slå Wi-Fi-funktionen til.
    • Sørg for, at Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image begynder at blinke grønt image eller cyan image hvert tredje sekund.
    • Hvis Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image blinker blåt image, skal du trykker på og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i ca. tre sekunder. Farven på blinket skifter hver gang du trykker på, og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen nede image.
  4. Konfigurer indstillingerne for printerens intrastrukturtilstand.
    • Ved hjælp af en Windows-computer:
      1. Start Printerindstillingsværktøj på computeren, og klik på knappen Kommunikationsindstillinger.
      2. Klik på Generelt -fanen, og i afsnittet for Valgt interface, skal du vælge Infrastruktur.
      3. Klik på Trådløst LAN -fanen, og i Indstillinger for trådløst netværk -afsnittet skal du gå til Kommunikationstilstand og vælge Infrastruktur.
      4. Klik på Trådløst LAN -fanen og vælg Indstillinger for trådløst netværk. Indtast det SSID, du skrev ned, eller klik på Søg, og vælg SSID’et fra den viste liste.
      5. I feltet Adgangskode skal du skrive Kodeord.
        image
        De krævede oplysninger afhænger af godkendelsesmetoden og krypteringstilstanden; indtast kun de oplysninger, der er relevante for dit netværksmiljø.
      6. Klik på Anvend.
    • Ved hjælp af en Mac-computer:
      1. Start guiden til installation af trådløs enhed, der er inkluderet i printerdriverpakken, og følg derefter vejledningen på skærmen.
      2. Hvis du ikke har downloadet printerdriverpakken, skal du gå til din models Downloads side på Brother support-websiden på support.brother.com for at downloade pakken. Dobbeltklik på den downloadede fil. Guiden til installation af trådløs enhed findes i Hjælpeprogrammer -mappen.
Når forbindelsen mellem printeren og din Wi-Fi-router/dit accesspoint er etableret, lyser Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image grønt image eller cyan image. Computere og mobilenheder, som er forbundet til det samme netværk som printeren, har adgang til printeren.
image
Hvis du vil ændre andre netværksindstillinger, skal du bruge Printerindstillingsværktøj.