Hjem > Fejlfinding > Versionsoplysninger

Versionsoplysninger

Problem Løsning
Jeg kender ikke versionsnummeret på firmwaren til printeren Du kan kontrollere versionsnummeret for firmwaren ved at udskrive printerindstillingsrapporten. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer
Jeg vil gerne bekræfte, at jeg bruger den nyeste version af softwaren

Brug P-touch Update Software til at kontrollere, om du har den nyeste version. Yderligere oplysninger om P-touch Update Software imageimage Relaterede informationer