Hjem > Fejlfinding > Nulstilling af printeren

Nulstilling af printeren

Du kan nulstille den interne hukommelse i din printer for at slette alle de gemte labelfiler, eller hvis printeren ikke fungerer korrekt.

Nulstilling af alle indstillinger til fabriksindstillingerne ved hjælp af printerens knapper

1. Sluk printeren.
  2. Tryk på image og image, og hold dem nede i ca. tre sekunder.
    Alle LED-indikatorer blinker rødt.
  3. Fortsæt med at holde image nede.
    • (TD-4420DN/TD-4520DN) Tryk én gang på image for at nulstille netværksindstillingerne.

Strøm-LED’en lyser rødt.

• (TD-4420DN/TD-4520DN) Tryk på image to gange for at nulstille de overførte data og enhedsindstillingerne.

Rulle-LED’en lyser rødt.

• Tryk tre gange på image for at nulstille alle indstillinger og enhedsindstillinger til fabriksindstillingerne.

Status-LED’en lyser rødt.

4. Slip image.
    Alle LED-indikatorer blinker rødt fire gange og lyser derefter rødt.

Nulstilling af data ved hjælp af Printerindstillingsværktøj

Du kan bruge printerindstillingsværktøjet fra en computer til at udføre følgende handlinger for printeren:

• Sletning af skabeloner og databaser
  • (TD-4420DN/TD-4520DN) Nulstilling af kommunikationsindstillinger
  • Nulstilling af printerens indstillinger til fabriksindstillinger