Hjem > Fejlfinding > Udskrivningsproblemer

Udskrivningsproblemer

Problem Løsning

LED-indikatoren lyser ikke.

• Er strømforsyningskablet korrekt tilsluttet?

Kontrollér, at kablet er tilsluttet korrekt.

• Hvis LED-indikatoren stadig ikke lyser, skal du kontakte Brother Support.
Printeren udskriver ikke, eller der modtages en udskrivningsfejl.
  • Er kablet løst?

Kontrollér, at kablet er tilsluttet korrekt.

• Er rullen installeret korrekt?

Ellers skal du fjerne rullen og geninstallere den.

• Er der papir på rullen?

Isæt en ny rulle.

• Er rullerummets dæksel åbent?

Kontrollér, at rullerummets dæksel er lukket.

• Er der opstået en udskrifts- eller transmissionsfejl?

Sluk printeren, og tænd den derefter igen.Hvis der stadig er problemer, skal du kontakte Brother Support.

• Hvis printeren er tilsluttet via en USB-hub, skal du prøve at tilslutte den direkte til computeren. Ellers skal du prøve at tilslutte den til en anden USB-port.
Der opstår en datatransmissionsfejl på computeren.
  • Er der valgt den korrekte port?

Kontrollér, at den korrekte port er valgt.

• Er printeren i afkølingstilstand?

Hvis strøm-LED’en lyser grønt, og status-LED’en blinker orange, skal du vente, indtil status-LED’en holder op med at blinke, og derefter forsøge at udskrive igen.

• Er der uafsluttede udskriftsjob?

Hvis du forsøger at udskrive, mens andre brugere udskriver store mængder data, kan printeren ikke modtage dit udskriftsjob, før de igangværende udskriftsjob er gennemførte. Hvis dette sker, skal du sende udskriftsjobbet igen, når de andre job er gennemført.

Jeg vil annullere det aktuelle udskriftsjob. Tryk på image, mens udskrivningen er stoppet midlertidigt.
Udskriftskvaliteten er dårlig. Er der støv eller snavs på printhovedet eller rullen, som forhindrer den i at rulle frit?

Rengør printhovedet eller rullen. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer

Printeren fremfører ikke papir.
  • Er der snavs eller fnuller på valsen, som forhindrer den i at rulle frit?

Rengør rullen. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer

• Kontrollér, at papirudgangen ikke er blokeret.
  • Fjern rullen, og installer den igen. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer
  • Kontrollér, at rullerummets dæksel er lukket omhyggeligt.
Printeren fremfører papir uafbrudt.
  • Åbn rullerummets dæksel.
  • Tryk på en vilkårlig knap for at stoppe fremføringen.

Tryk på image, mens udskrivningen er stoppet midlertidigt, for at annullere udskriftsjobbet.

Tryk på en vilkårlig knap undtagen image, mens udskrivningen er stoppet midlertidigt, for at fortsætte udskrivningen.

Printeren holder ikke pause mellem labelerne.
  • Kontrollér, at du har indtastet medieoplysningerne korrekt. Du kan indstille medieoplysningerne ved hjælp af Indstilling af papirstørrelse i printerindstillingsværktøjet.
  • Hvis sensoren er beskidt, skal du tørre den af med en tør vatpind.
  • Kontrollér, at der ikke er genstande, der blokerer for sensoren.
Der opstår en fejl, når rullen ikke kan fremføres til starten af ​​udskrivningen.

Hvis der opstår en fremføringsfejl, skal du bruge Indstilling af papirstørrelse i printerindstillingsværktøjet til at tildele de korrekte papirindstillinger til printeren.

Printeren er i afkølingstilstand. Termohovedet er for varmt.

Printeren stopper og fortsætter først udskrivningen, når termohovedet er kølet af. Termohovedet kan blive for varmt, hvis du udskriver et stort antal labels.

Når termohovedet bliver for varmt, kan det muligvis frembringe billeder uden for udskriftsområdet. Overophedning kan undgås eller udsættes ved at sørge for, at printeren har tilstrækkelig ventilation og ikke er anbragt i et lukket område.

Hvis printeren skal køle af, fordi den er overophedet pga. den type rulle, du bruger, eller labelindholdet, kan udskrivningen tage længere tid end normalt.

BEMÆRK
Denne tilstand kan opstå oftere, hvis printeren bruges i store højder (over 3048 m) pga. en lavere lufttæthed til afkøling af printeren.
Jeg vil nulstille printeren/slette de data, der er overført fra computeren. imageimage Relaterede informationer
Printhoved kan ikke monteres. Printhovedet kan ikke monteres, hvis printhovedets fjeder stikker ud. Placer printhovedets fjeder korrekt, og prøv igen.
image
Mediet skubbes ikke korrekt ud, når labelafriveren (ektraudstyr) anvendes. Har labelafriverens sensor været udsat for direkte sollys?

Hvis labelafriverens sensor har været udsat for direkte sollys, vil de ilagte medier muligvis ikke blive registreret korrekt. Brug printeren på et sted, der ikke er udsat for direkte sollys.

Når du udskriver via USB-kablet, stopper printeren flere gange og fortsætter derefter med at udskrive.
  • Er printeren indstillet til sekventiel udskrivning? I så fald skal du indstille udskrivningstilstanden til bufferudskrivning.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik på Start > Indstillinger > Enheder > Printere og scannere. Klik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på Åbn kø. Klik på Printer > Udskriftsindstillinger.

Klik på fanen Andre, og vælg indstillingen Når en side med data er modtaget.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på Kontrolpanel på skærmen Apps. Klik på Hardware og lyd > Enheder og printere. Højreklik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på menuen Udskriftsindstillinger.

Klik på fanen Andre, og vælg indstillingen Når en side med data er modtaget.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik på Start > Enheder og printere. Højreklik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på menuen Udskriftsindstillinger.

Klik på fanen Andre, og vælg indstillingen Når en side med data er modtaget.

• (TD-4420DN/TD-4520DN) En alternativ løsning er at frakoble netværkskablet, indtil USB-udskrivningen er gennemført.

For Windows

For Windows
Stregkoder, der udskrives ved hjælp af andre programmer end P-touch Editor, kan ikke læses.

Hvis stregkodedataene blev oprettet med liggende retning, skal du ændre indstillingen Retning under fanen Grundlæggende i printerdriveren til Liggende og prøve igen.

image

Problemer med det udskrevne billede

Problem Løsning
Udskrevet papir indeholder striber eller tegn på dårlig kvalitet, eller papiret fremføres ikke korrekt. Er printhovedet eller rullen snavset?

Printhovedet forbliver normalt rent ved normal brug, men fnuller eller snavs fra rullen kan sidde fast på printerhovedet. Hvis det sker, skal du rengøre valsen. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer

Udskrevne stregkoder kan ikke læses.
  • Udskriv labels, så stregkoderne er justeret i forhold til printhovedet som vist nedenfor:

image
    1. Printhoved
    2. Stregkoder
    3. Udskriftsretning
  • Stregkoder kan ikke læses, hvis de reduceres eller forstørres.

Netværksproblemer (TD-4420DN/TD-4520DN)

Problem Løsning
Du bruger sikkerhedssoftware.
  • Bekræft dine indstillinger i installationsdialogboksen.
  • Tillad adgang, når advarslen i sikkerhedssoftwaren vises under installationen af printeren.
Du bruger MAC-adressefiltrering.

Du kan kontrollere MAC-adressen ved at udskrive printerindstillingsrapporten. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer

Din printer er ikke sluttet korrekt til netværket.
  • Kontrollér, at printeren er i den ønskede tilstand for tilslutning.
  • Hvis printeren stadig ikke er tilsluttet, kan du prøve følgende:
    • For kabelbaseret LAN

Kontrollér, at netværkskablet er tilsluttet korrekt.

Din printer er ikke tildelt en tilgængelig IP-adresse.
  • Kontrollér IP-adressen og undernetmasken. Kontrollér, at både din computers og printers IP-adresser og undernetmasker er korrekte og forbundet til det samme netværk.

Kontakt din netværksadministrator, hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan du bekræfter IP-adressen og undernetmasken.

• Bekræft din IP-adresse, undernetmaske og andre netværksindstillinger vha. printerindstillingsværktøjet. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer
Dit forrige udskriftsjob lykkedes ikke.
  • Hvis der stadig er et udskriftsjob, som ikke er afsluttet, i computerens udskrivningskø, skal det slettes.

Hvis du f.eks. bruger Windows 10:

Klik på Start > Indstillinger > Enheder > Printere og scannere. Klik på den printer, du vil konfigurere, og klik derefter på Åbn kø. Klik på Printer > Annuller alle dokumenter.

Jeg har kontrolleret og prøvet alt det ovenstående, men min printer udskriver ikke.

Afinstaller printerdriveren og softwaren, og geninstaller derefter begge dele.

Du valgte ikke at tillade adgang, da dialogboksen med sikkerhedsmeddelelsen blev vist under standardinstallationen, BRAdmin Light-installationen eller under udskrivning.

Hvis du ikke valgte at tillade adgang, da dialogboksen med sikkerhedsmeddelelsen blev vist, kan din sikkerhedssoftwares firewall-funktion muligvis blokere adgangen. Nogle typer sikkerhedssoftware kan blokere adgangen uden at vise en dialogboks med en sikkerhedsmeddelelse. Se instruktionerne for sikkerhedssoftwaren, eller kontakt producenten for at tillade adgang.

Der bruges forkerte portnumre til Brother-netværksfunktionerne.

Følgende portnumre anvendes til Brother-netværksfunktioner:

• BRAdmin Light: Portnummer 161/Protokol UDP

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du åbner porten, i instruktionerne til sikkerhedssoftwaren, eller du kan kontakte producenten.