Hjem > Opdatering > Opdatering af firmwaren

Opdatering af firmwaren

• Inden du opdaterer firmwaren, skal du installere printerdriveren.
  • Du må ikke slukke for strømmen, når du overfører data eller opdaterer firmware.
  • Hvis et andet program kører, skal du afslutte det.
  1. Tænd printeren, og tilslut USB-kablet.
  2. Start P-touch Update Software.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Update Software på skrivebordet.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på ikonet P-touch Update Software på skærmen Apps, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Update Software på skrivebordet.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Update Software, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Update Software på skrivebordet.

3. Klik på ikonet Maskinopdatering.
    image
  4. Vælg indstillingen Printer, kontrollér, at maskinen er tilsluttet korrekt, og klik derefter på OK.
    image
  5. Vælg indstillingen Sprog, markér afkrydsningsfeltet ud for den firmware, du vil opdatere til, og klik derefter på Overfør.
    image
    BEMÆRK
    Du må ikke slukke for printeren eller fjerne kablet under dataoverførslen.
  6. Markér det indhold, der skal opdateres, og klik derefter på Start for at starte opdateringen.

Firmwareopdateringen starter.

BEMÆRK
    Du må ikke slukke for printeren eller fjerne kablet under opdateringsprocessen.