Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk Wi-Fi Direct® > Konfigurer Wi-Fi Direct-nettverket med Knapp-metoden

Konfigurer Wi-Fi Direct-nettverket med Knapp-metoden

image

Når maskinen mottar Wi-Fi Direct-forespørselen fra den mobile enheten, vises meldingen [Forespørsel om Wi-Fi Direct tilkobling er mottatt. Trykk på [OK] for å koble til.] på LCD-skjermen. Trykk [OK] for å koble til.

1. Trykk på image[Innstill.]>[Nettverk]>[Wi-Fi direkte].
  2. Hvis den mobile enheten ikke støtter Wi-Fi Direct, trykker du på [Gruppeeier]>[].
  3. Trykk på [Trykknapp].
  4. Når meldingen [Aktiver Wi-Fi Direct på annen enhet. Trykk så på [OK].] vises, slår du på den mobile enhetens Wi-Fi Direct-funksjon (du finner mer informasjon i den mobile enhetens brukerhåndbok). Trykk [OK] på Brother-maskinen.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis den mobile enheten viser en liste over maskiner med aktivert Wi-Fi Direct, velger du Brother-maskinen.
    • Hvis Brother-maskinen viser en liste over mobile enheter med aktivert Wi-Fi Direct, velger du den mobile enheten. Trykk på [Søk på nytt] hvis du vil søke etter tilgjengelige enheter på nytt

Når den mobile enheten er tilkoblet, viser maskinen [Tilkoblet].