Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk Wi-Fi Direct® > Konfigurer et Wi-Fi Direct-nettverk manuelt

Konfigurer et Wi-Fi Direct-nettverk manuelt

Konfigurer Wi-Fi Direct-innstillingen fra maskinens kontrollpanel.
  1. Trykk på image[Innstill.]>[Nettverk]>[Wi-Fi direkte]>[Manuell].
  2. Maskinen viser SSID (nettverksnavn) og passord (nettverksnøkkel). Gå til den mobile enhetens skjermbilde for innstillinger for trådløst nettverk, velg SSID-en og skriv deretter inn passordet.

Når den mobile enheten er tilkoblet, viser maskinen [Tilkoblet].