Oversikt over Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct er en av de trådløse konfigurasjonsmetodene som er utviklet av Wi-Fi Alliance®. Den gjør at du trygt kan koble den mobile enheten til Brother-maskinen uten å bruke trådløs ruter/tilgangspunkt.

image
  1. Mobil enhet
  2. Brother-maskinen
image
  • Du kan bruke Wi-Fi Direct med kablet eller trådløs nettverkstilkobling samtidig.
  • Den Wi-Fi Direct-støttede enheten kan bli gruppeeier. Når du konfigurerer Wi-Fi Direct-nettverket, fungerer gruppeeieren som tilgangspunkt.