Hjem > Sikkerhet > Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Konfigurere fellesmodus for Secure Function Lock 3.0

Konfigurere fellesmodus for Secure Function Lock 3.0

Bruk Secure Function Lock-skjermbildet til å konfigurere fellesmodus, som begrenser hvilke funksjoner som er tilgjengelige for fellesbrukere. Fellesbrukere trenger ikke angi et passord for å få tilgang til funksjonene som er gjort tilgjengelige via Offentlig modus-innstillinger.
image
Offentlig modus inkluderer utskriftsjobber som er sendt via Brother iPrint&Scan og Brother Mobile Connect.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator > Begrensingsadministrasjon eller Brukerbegrensingsfunksjon.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg Secure Function Lock.
  6. Klikk på Send inn.
  7. Klikk på Begrensede funksjoner-menyen.
  8. På raden Fellesmodus merker du av for eller fjerner merket for funksjonen for å tillate eller begrense den.
  9. Klikk på Send inn.