Hjem > Sikkerhet > Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Flere funksjoner for Secure Function Lock 3.0

Flere funksjoner for Secure Function Lock 3.0

Konfigurer følgende funksjoner på skjermbildet Secure Function Lock:
Nullstilling av alle tellere
Klikk på Nullstilling av alle tellere i kolonnen Sidetellere for å nullstille sidetelleren.
Eksporter til CSV-fil
Klikk på Eksporter til CSV-fil for å eksportere gjeldende og siste sideteller inkludert Brukerliste / Begrensede funksjoner-informasjon som en CSV-fil.
Kort-ID (NFC-ID) (bare på støttede modeller)
Klikk på Brukerliste-menyen, og skriv deretter inn en brukers kort-ID i Kort-ID (NFC-ID)-feltet. Du kan bruke IC-kortet ditt til pålitelighetskontroll.
Siste tellerregistrering
Klikk på Siste tellerregistrering hvis du vil at maskinen skal beholde sideantallet etter at telleren er nullstilt.
Automatisk nullstilling av teller
Klikk på Automatisk nullstilling av teller hvis du vil konfigurere tidsintervallet for hvor ofte sidetelleren skal nullstilles. Velg et daglig, ukentlig eller månedlig intervall.