Hjem > Sikkerhet > Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Konfigurere Secure Function Lock 3.0 via Internett-basert styring

Konfigurere Secure Function Lock 3.0 via Internett-basert styring

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator > Begrensingsadministrasjon eller Brukerbegrensingsfunksjon.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg Secure Function Lock.
  6. Klikk på Send inn.
  7. Klikk på Begrensede funksjoner-menyen.
  8. I feltet Brukerliste / Begrensede funksjoner skriver du inn et gruppenavn eller brukernavn.
  9. I Skriv ut og de andre kolonnene merker du av for eller fjerner merket for funksjonene du vil tillate eller begrense.
  10. Vil du konfigurere maksimalt antall sider, merker du av for i kolonnen Sidebegrensninger, og deretter skriver du inn maksimalt antall i feltet Maks antall sider.
  11. Klikk på Send inn.
  12. Klikk på Brukerliste-menyen.
  13. Skriv inn brukernavnet i Brukerliste-feltet.
  14. I feltet Passord skriver du inn et passord.
    image
    Antallet tegn du kan angi, avhenger av modellen.
  15. For å registrere brukerens kort-ID, skriv inn kortnummeret i Kort-ID (NFC-ID)-feltet (kun tilgjengelig for enkelte modeller).
  16. Velg Brukerliste / Begrensede funksjoner fra rullegardinmenyen for hver bruker.
  17. Klikk på Send inn.
image
Du kan også endre låseinnstillingene for brukerlisten i Secure Function Lock-menyen.