Forhåndsvis og skriv ut bilder fra et USB flash-minne

Du kan forhåndsvise bildene på LCD-skjermen før du skriver dem ut, eller du kan skrive ut bilder som er lagret på en USB Flash-stasjon.

• Hvis bildene er store filer, kan det ta litt tid før hvert enkelt bilde vises.
  1. Sett en USB Flash-stasjon i USB-sporet.
    image
  2. Trykk på [JPEG-utskrift]>[Velg filer].
  3. Trykk image eller image for å vise det bildet du vil skrive ut, og trykk deretter på det.
    image
    Hvis du vil skrive ut alle bildene, trykker du på [Skr.alle], og deretter trykker du på [Ja] for å bekrefte.
  4. Angi antall kopier på én av følgende måter:
    • Trykk [-] eller [+] på pekeskjermen.
    • Trykk på image for å vise tastaturet på pekeskjermen, og angi deretter antall kopier ved hjelp av tastaturet på pekeskjermen. Trykk på [OK].
  5. Trykk på [OK].
  6. Gjenta de siste tre trinnene helt til du har valgt alle bildene du vil skrive ut.
  7. Trykk på [OK].
  8. Les og bekreft den viste listen med alternativer.
  9. Vil du endre utskriftsinnstillingene, trykker du på image[Utskr.innst.].
    Når du er ferdig, trykk på [OK].
  10. Trykk på [Start].