Utskriftsinnstillinger for bilder

Trykk på image[Utskr.innst.] for å vise innstillingene som står i tabellen.
Alternativ Beskrivelse
Utskriftskval.

Velg utskriftsoppløsning for dokumenttypen.

Hvis du velger Blekkpapir i innstillingen Papirtype, kan du bare velge Fin.

Skuffvalg

Velg skuff.

Papirtype

Velg papirtype.

Papirstr.

Velg papirstørrelse.

Utskr.oppsett

Velg utskriftsoppsett.

Lyshet

Juster lysstyrken.

Kontrast

Juster kontrasten.

Økt kontrast får et bilde til å se skarpere og mer livaktig ut.

Beskjæring

Beskjær bildet rundt margen slik at det tilpasses papir- eller utskriftsstørrelsen. Slå av denne funksjonen når du vil skrive ut hele bilder eller forhindre uønsket beskjæring.

Uten kanter

Utvid utskriftsområdet slik at det passer til kantene på papiret.

Datoutskrift

Skriv ut dato på bildet.

Angi ny std.

Lagre utskriftsinnstillingene du bruker oftest, ved å angi dem som standard.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett eventuelle utskriftsinnstillingene du har endret, til fabrikkinnstillingene.