Skrive ut en bildeoversikt (miniatyrbilder) fra et USB Flash-minne

Skriv ut en bildeoversikt for å se miniatyrbilder av alle bildene på USB Flash-minnet.
image
  • Maskinen tildeler bildene numre (for eksempel nr. 1, nr. 2, nr. 3 osv.).

Maskinen gjenkjenner ikke andre numre eller filnavn som digitalkameraet eller datamaskinen har brukt til å identifisere bildene.

• Bare filnavn som inneholder 20 tegn eller færre, blir skrevet ut riktig på arket med bildeoversikten.
  • Filnavn kan ikke skrives ut korrekt hvis de inneholder ikke-alfanumeriske tegn, men ikke-alfanumeriske tegn påvirker ikke innstillingene for fotoutskrift.
  1. Sett en USB Flash-stasjon i USB-sporet.
  2. Trykk på [JPEG-utskrift]>[Indeksutskrift]>[Skriv ut indeksark].
  3. Hvis du vil endre utskriftsinnstillinger, trykker du på image[Utskr.innst.].
    Når du er ferdig, trykk på [OK].
    Beskrivelse
    Papirtype

Velg papirtype.

Papirstr.

Velg papirstørrelse.

4. Trykk på [Start].