Funktionstabeller

Toner

image (Toner)

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivningar

image(Toner)

Tonerlivslängd

Visa ungefärlig mängd toner som finns kvar för varje färg.

Testutskrift

Skriv ut testsidan.

Färgkorrigering

Korrigeringsstart

Gör en färgkalibrering för att kontrollera och korrigera färgerna. Gör sedan en registrering för att justera utskriftspositionen för varje färg.

Återställ

Återställ kalibreringsparametrarna till standardinställningarna.

Wi-Fi-inställning

image (Wi-Fi-inställning)

Nivå 2

Nivå 3

Beskrivningar

image (Wi-Fi-inställning)

TCP/IP *1

Ändra TCP-/IP-inställningar.

Hitta Wi-Fi-nätverk

Konfigurera manuellt inställningarna för ditt trådlösa nätverk.

WPS/Tryck på knappen

Konfigurera dina inställningar för trådlösa nätverket med metoden enknappstryck.

WPS/pinkod *1

Konfigurera inställningarna för trådlöst nätverk med hjälp av WPS med en PIN-kod.

WLAN-status *1

Visa status för den trådlösa nätverksanslutningen.

MAC-adress *1

Visa maskinens MAC-adress.

Ställ in standard *1

Återställ inställningarna för trådlöst nätverk för din maskin till fabriksinställningar.

Akitvera WLAN *1

Stäng av eller slå på det trådlösa gränssnittet.

*1

Tillgänglig efter att en Wi-Fi®-anslutning har konfigurerats.

OBS
För vissa modeller kan den trådlösa nätverksanslutningen endast användas när tillvalet WiFi-modul är installerat.

[Internet]

image [Internet]

Nivå 3

Beskrivningar

imageInternet

Anslut Brother-maskinen till en Internettjänst.

Webbtjänster kan ha lagts till och namn på tjänster kan ha ändrats av leverantören sedan detta dokument publicerades.

[Direktutskrift]

image [Direktutskrift]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivningar

image Direktutskrift

(Välj den fil som du vill skriva ut.)

Utskriftsinst.

Utskriftskval.

Ställ in utskriftskvaliteten vid utskrift direkt från ett USB-minne.

Fack

Välj det pappersfack som kommer att användas vid utskrift direkt från ett USB-minne.

Papperstyp

Ställ in utskriftsmedietypen vid utskrift direkt från USB-minnet.

Papp.format

Ställ in pappersformat vid utskrift direkt från ett USB-minne.

Häfta *1

Välj om du vill att utskrifter ska häftas ihop och sidorna matas ut i utmatningsfacket för efterbehandlaren med häftning när du skriver ut direkt från ett USB-minne.

Förskjutning *1

Välj om du vill att utskrifter som matas ut i utmatningsfacket för efterbehandlaren med häftning ska separeras när du skriver ut direkt från ett USB-minne.

Flera sidor

Ställ in sidlayouten när flera sidor skrivs ut direkt från ett USB-minne.

Orientering

Välj in sidorienteringen vid utskrift direkt från ett USB-minne.

2-sidigt

Välj om du vill skriva ut på båda sidor av papperet när du skriver ut direkt från ett USB-minne.

Sortera

Aktivera eller inaktivera sidsortering när du skriver ut direkt från ett USB-minne.

PDF utskriftsalternativ

Ställ in USB-direktutskrift till att antingen skriva ut anmärkningar eller stämplar i PDF-filen tillsammans med texten.

PDF anpassa till sida

Välj om skrivaren ska ändra skala eller storlek på sidorna i PDF-filen så att de överensstämmer med det valda pappersformatet när du skriver ut direkt från ett USB-minne.

Färgstart

Skriv ut färg data direkt från USB-minnet.

Monostart

Skriv ut data i svartvitt direkt från USB-minnet.

Indexutskrift

Skriv ut en miniatyrsida.

Standardinst.

Utskriftskval.

Ställ in utskriftskvaliteten vid utskrift direkt från ett USB-minne.

Papperstyp

Ställ in utskriftsmedietypen vid utskrift direkt från USB-minnet.

Papp.format

Ställ in pappersformat vid utskrift direkt från ett USB-minne.

Flera sidor

Ställ in sidlayouten när flera sidor skrivs ut direkt från ett USB-minne.

Orientering

Välj in sidorienteringen vid utskrift direkt från ett USB-minne.

Sortera

Aktivera eller inaktivera sidsortering när du skriver ut direkt från ett USB-minne.

PDF utskriftsalternativ

Ställ in USB-direktutskrift till att antingen skriva ut anmärkningar eller stämplar i PDF-filen tillsammans med texten.

PDF anpassa till sida

Välj om skrivaren ska ändra skala eller storlek på sidorna i PDF-filen så att de överensstämmer med det valda pappersformatet när du skriver ut direkt från ett USB-minne.

Indexutskrift

Ställ in alternativet standard indexutskrift på antingen enkelt format eller detaljer.

*1
Tillgänglig om efterbehandlaren med häftning är installerad.

[Säker utskrift]

image [Säker utskrift]

Nivå 2

Beskrivningar

image Säker utskrift

Du kan skriva ut data som lagrats i maskinens minne eller på ett USB-minne när du anger ditt fyrsiffriga lösenord.

Endast aktiverad när maskinen eller USB-minnet har data för säker utskrift.