Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda det trådlösa nätverket > Konfigurera din maskin för ett trådlöst nätverk genom metoden med en knapptryckning för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurera din maskin för ett trådlöst nätverk genom metoden med en knapptryckning för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

OBS
För vissa modeller kan den trådlösa nätverksanslutningen endast användas när tillvalet WiFi-modul är installerat.

Om din trådlösa åtkomstpunkt/router har stöd för WPS (PBC: konfiguration med en knapptryckning), kan du använda maskinens kontrollpanelsmeny för att konfigurera dina inställningar för trådlöst nätverk med hjälp av WPS.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS/Tryck på knappen].
  2. När [Aktivera WLAN?] visas trycker du på [Ja].
    Då startas inställningsguiden för trådlösa nätverk. Om du vill avbryta åtgärden trycker du på [Nej].
  3. När pekskärmen visar [Starta WPS på din trådlösa anslutning/router, tryck sedan på [OK]], trycker du på WPS-knappen på din trådlösa åtkomstpunkt/router. Tryck på [OK] på maskinen. Maskinen identifierar automatiskt din trådlösa åtkomstpunkt/router och försöker ansluta till ditt trådlösa nätverk.
Om den trådlösa enheten är ansluten visas [Ansluten] på LCD-skärmen. Tryck på [OK].

Du har nu slutfört konfigurationen av det trådlösa nätverket. För att installera drivrutinerna och programvaran som behövs för att använda maskinen går du till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.