Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda det trådlösa nätverket > Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med hjälp av konfigurationsguiden från din dator

Konfigurera maskinen för ett trådlöst nätverk med hjälp av konfigurationsguiden från din dator

OBS
För vissa modeller kan den trådlösa nätverksanslutningen endast användas när tillvalet WiFi-modul är installerat.
  1. Hämta installationsprogrammet från din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
  2. Starta installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen.
  3. Välj Trådlös nätverksanslutning (Wi-Fi) eller Trådlös nätverksanslutning (Wi-Fi) (tillval) och klicka sedan på Nästa .
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

Du har nu slutfört den trådlösa nätverksinstallationen.