Hem > Introduktion till maskinen > Översikt över kontrollpanelen

Översikt över kontrollpanelen

image

1. LCD-pekskärm (skärm med flytande kristaller)
    Öppna menyer och alternativ genom att trycka på dem på pekskärmen.

Från startskärmen kan du komma åt skärmarna WiFi-inställning *1, Tonernivå, Inställningar, Funktioner och Säker utskrift.

Startskärmen visar maskinens status när maskinen är i beredskapsläge. När den visas indikerar skärmen att skrivaren är redo för nästa kommando.

image
    1. image (Trådlös status)  *1

Tryck för att konfigurera trådlösa inställningar.

För vissa modeller visar startskärmen status för det trådlösa nätverket när tillvalet Modul för WLAN är installerat.

Om du använder en trådlös anslutning visar en indikator med fyra nivåer på startskärmen styrkan på signalen för trådlöst nätverk.

image
      • Om image visas som status för det trådlösa nätverket trycker du på den för att välja en trådlös anslutningsmetod eller redigerar en befintlig trådlös anslutning.

2. IP-adress

Om inställningen för IP-adress på menyn Skärminställningar är aktiverad visas IP-adressen på startskärmen.

3. image [Säker utskrift]

Tryck för att öppna alternativet för säker utskrift.

4. image (Toner)

Visar återstående tonernivå. Tryck för att öppna menyn [Toner].

5. image [Inställn.]

Tryck för att öppna menyn [Inställningar].

Använd Inställningsmenyn för att få åtkomst till maskinens alla inställningar.

Om inställningslåset är aktiverat visas en nyckelikon image på LCD-skärmen. Du måste låsa upp skrivaren för att ändra inställningar.

6. image [Funktioner]

Tryck för att öppna funktionsskärmen.

• image [Internet]

Tryck för att ansluta maskinen till en Internettjänst.

• image [Direktutskrift]

Tryck för att öppna menyn för direkt utskrift.

image
    Varningssymbol
    image

Varningsikonen image visas när det finns ett fel- eller underhållsmeddelande. Tryck på image för att visa det och tryck sedan på image för att återgå till beredskapsläget.

2. LED-strömindikator
    LED-lampan tänds beroende på maskinens driftstatus.
  3. image Slå På/Av strömmen
    • Starta maskinen genom att trycka på image.
    • Stäng av maskinen genom att hålla image intryckt.
  4. Near Field Communication (NFC)
    Du kan använda kortautentisering genom att föra IC-kortet över NFC-läsaren på kontrollpanelen.
  5. Pekpanel
    image (Bakåt)
    Tryck för att gå tillbaka till föregående meny.
    image (Start)
    Tryck för att återgå till startskärmen.
    image (Avbryt)
    Tryck för att avbryta en åtgärd. Tryck för att avbryta ett programmerat utskriftsjobb och ta bort det från maskinens minne.
*1
För vissa modeller kan den trådlösa nätverksanslutningen endast användas när tillvalet WiFi-modul är installerat.