Hem > Introduktion till maskinen > Så här hanterar du pekskärms-LCD:n

Så här hanterar du pekskärms-LCD:n

Tryck med fingret på LCD-skärmen för att börja manövrera den. Om du vill visa och komma åt alla alternativ trycker du på image eller image på LCD-skärmen för att bläddra igenom dem.

VIKTIGT
Tryck INTE på LCD-skärmen med ett vasst föremål, t.ex. en penna eller något spetsigt. Maskinen kan skadas.
OBS
Rör INTE vid LCD-skärmen omedelbart efter att nätadaptersladden kopplats in eller efter att du startat maskinen. Det kan ge upphov till ett fel.
image
Den här produkten använder ett teckensnitt från ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.