Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Windows) > De status van het apparaat bewaken vanaf uw computer (Windows)

De status van het apparaat bewaken vanaf uw computer (Windows)

De Status Monitor is een softwaretool die u zelf kunt configureren en waarmee u de status van een of meer apparaten kunt controleren. U kunt hiermee onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van foutmeldingen.
  • Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Dubbelklik op het pictogram image in de taakbalk.
    • (Windows 10, Windows Server 2016 en Windows Server 2019)

Klik op image>Brother>Brother Utilities.

Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet gedaan). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Status Monitor.

• (Windows 8.1 en Windows Server 2012 R2)

Verplaats uw muis naar de linkeronderhoek van het Start-scherm en klik op image (als u een aanraakapparaat gebruikt, veegt u van de onderkant van het Start-scherm naar boven om het Apps-scherm te laten verschijnen). Als het scherm Apps wordt weergegeven, tikt of klikt u op image (Brother Utilities) en vervolgens klikt u op de vervolgkeuzelijst en selecteert u de naam van uw model (als die nog niet geselecteerd is). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Status Monitor.

• (Windows 8,1 en Windows Server 2012)

Klik op image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Status Monitor.
    • (Windows 7, Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2)

Klik op image (Starten)>Alle programma's>Brother>Brother Utilities.

Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Status Monitor.

Problemen oplossen
    Klik op de knop Problemen oplossen om naar de ondersteuningswebsite te gaan.
    Bezoek de website Originele Verbruiksartikelen
    Klik op de knop Bezoek de website Originele Verbruiksartikelen voor meer informatie over originele verbruiksartikelen van Brother.