Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Windows) > Een document afdrukken met de BR-Script3 printerdriver (taalemulatie van PostScript® 3) (Windows)

Een document afdrukken met de BR-Script3 printerdriver (taalemulatie van PostScript® 3) (Windows)

Met de BR-Script3 printerdriver kunt u PostScript®-gegevens duidelijker afdrukken.

Ga naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com om de PS-driver (BR-Script3-printerdriver) te installeren.

1. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  2. Selecteer Brother XXX-XXXX BR-Script3 (waarbij XXXX de naam is van uw model) en klik vervolgens op de knop afdrukeigenschappen of voorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
    image
  3. Klik op het tabblad Indeling, Papier/Kwaliteit of Afdruk beveiligen om de basisafdrukinstellingen te wijzigen. (alleen op bepaalde modellen beschikbaar)
    Klik op het tabblad Indeling of Papier/Kwaliteit en klik vervolgens op de knop Geavanceerd... om de geavanceerde afdrukinstellingen te wijzigen. Klik op OK.
  4. Klik op OK.
  5. Beëindig uw afdruktaak.