Home > Kennismaken met uw apparaat > Overzicht van het bedieningspaneel

Overzicht van het bedieningspaneel

image

1. Liquid Crystal Display (LCD) touchscreen
    Krijg toegang tot menu's en opties door erop te drukken op het touchscreen.

Via het beginscherm kunt u de schermen voor wifi-instellingen *1, tonerniveau, instellingen, functies en veilige afdrukken openen.

Op het beginscherm wordt de status van het apparaat weergegeven wanneer deze inactief is. Als dit scherm wordt weergegeven, betekent dit dat het apparaat gereed is voor de volgende opdracht.

image
    1. image (Status draadloze verbinding)  *1

Druk hierop om de draadloze instellingen te configureren.

Bij bepaalde modellen wordt op het beginscherm de draadloze status weergegeven wanneer de optionele draadloze module is geïnstalleerd.

Als u gebruikmaakt van een draadloze verbinding, geeft een indicator met vier niveaus de huidige signaalsterkte van het draadloze netwerk aan op het beginscherm.

image
      • Als u ziet dat image als draadloze status wordt weergegeven, drukt u hierop om een draadloze verbindingsmethode te selecteren of een bestaande draadloze verbinding te bewerken.

2. IP-adres

Als de instelling van het IP-adres in het menu Scherminstellingen aan staat, verschijnt het IP-adres van uw apparaat op het beginscherm.

3. image [Beveiligd afdrukken]

Druk hierop om toegang te krijgen tot de optie Afdruk beveiligen.

4. image (Toner)

Geeft de resterende levensduur van de toner weer. Druk hierop om toegang te krijgen tot het [Toner]-menu.

5. image [Instell.]

Druk hierop om toegang te krijgen tot het [Instellingen]-menu.

Via het instellingenmenu hebt u toegang tot alle instellingen van uw apparaat.

Als Setting Lock op Aan staat, wordt er een pictogram van een hangslot image weergegeven op het LCD-scherm. U moet het apparaat ontgrendelen om instellingen te kunnen aanpassen.

6. image [Functies]

Druk hierop om het functiescherm te openen.

• image [Web]

Druk hierop om het Brother-apparaat met een internetservice te verbinden.

• image [Direct afdrukken]

Druk hierop om toegang te krijgen tot het menu Direct afdrukken.

image
    Waarschuwingspictogram
    image

Het waarschuwingspictogram image verschijnt wanneer er een fout- of onderhoudsbericht is; druk op image om het te bekijken en druk vervolgens op image om terug te keren naar de stand Gereed.

2. Aan/uit-indicatie
    Het LED-lampje brandt afhankelijk van of het apparaat aan of uit staat.
  3. image Stroom Aan/uit
    • Schakel het apparaat in door op image te drukken.
    • Schakel het apparaat uit door image ingedrukt te houden.
  4. Near Field Communication (NFC)
    U kunt kaartverificatie gebruiken door met de IC-kaart de NFC-lezer op het bedieningspaneel aan te raken.
  5. Touchpaneel
    image (Terug)
    Druk hierop om terug te gaan naar het vorige menu.
    image (Home)
    Hiermee kunt u teruggaan naar het beginscherm.
    image (Annuleren)
    Druk hierop om een handeling te stoppen. Druk hierop om een geprogrammeerde afdruktaak te annuleren en uit het geheugen van het apparaat te wissen.
*1
Bij bepaalde modellen kan de draadloze netwerkverbinding alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.