Home > Kennismaken met uw apparaat > Hoe navigeren op de touchscreen LCD

Hoe navigeren op de touchscreen LCD

Druk met uw vinger op de LCD om deze te bedienen. Om alle opties weer te geven en er toegang toe te krijgen, drukt u op image of image op de LCD om erdoor te bladeren.

BELANGRIJK
Druk NOOIT op de LCD met een scherp voorwerp zoals een pen of stylus. Dit kan het apparaat beschadigen.
OPMERKING
Raak de LCD NOOIT aan onmiddellijk nadat u het netsnoer in het stopcontact stak of het apparaat inschakelde. Dit kan resulteren in een fout.
image
Dit product maakt gebruik van het lettertype van ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.