Home > Beveiliging > Gebruik SSL/TLS > Uw netwerk veilig beheren met SSL/TLS > Beheer via een webbrowser gebruiken met SSL/TLS

Beheer via een webbrowser gebruiken met SSL/TLS

Om uw netwerkapparaat veilig te beheren, gebruikt u Beheer via een webbrowser met het HTTPS-protocol.
image
  • Om het HTTPS-protocol te gebruiken, moet HTTPS ingeschakeld zijn op uw apparaat. Het HTTPS-protocol is standaard ingeschakeld.
  • U kunt de instellingen voor het HTTPS-protocol wijzigen met Beheer via een webbrowser.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://algemene naam" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "algemene naam" staat voor de algemene naam die u aan het certificaat hebt toegewezen; dit kan uw IP-adres, de naam van een knooppunt of domeinnaam zijn).
  3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    • Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. U krijgt nu toegang tot het apparaat via HTTPS.