Home > Appendix > Accessoires > De postvakeenheid > De functie Doorgaan met postvak instellen

De functie Doorgaan met postvak instellen

Als een afdruktaak onderbroken wordt omdat alle bakken vol zijn, kunt u met de functie Doorgaan met postvak (MX) ervoor zorgen dat de afdruktaak hervat wordt nadat u de afgedrukte pagina's uit de afdruklocaties hebt verwijderd.

Instelling Beschrijving
Aan Het apparaat hervat de afdruktaak via de eerste lege uitvoerlade of postvakbak.
Uit U moet de afgedrukte pagina's uit de uitvoerlade en alle postvakbakken verwijderen om de afdruktaak te hervatten.

Doorgaan met postvak is standaard uitgeschakeld. U kunt Doorgaan met postvak als volgt inschakelen:

Druk op image [Instellingen]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Lade-instell.]>[PV doorgaan]>[Aan].