Home > Appendix > Accessoires > De postvakeenheid > Standaardlade gebruiken wanneer vol

Standaardlade gebruiken wanneer vol

Met de functie Gebruik std. lade wanneer vol kunnen grote afdruktaken volledig worden afgedrukt, zelfs als de postvakbakken vol zijn. Als u deze optie selecteert in uw printerdriver, gaat het apparaat verder met de afdruktaak en worden de resterende pagina's via de hoofduitvoerlade van het apparaat uitgeworpen als de postvakbakken vol zijn.

image
De naam van deze instelling is voor Windows en kan verschillen voor Mac, afhankelijk van uw land.