Home > Appendix > Accessoires > De postvakeenheid > Een postvakbak aan een gebruiker of groep toewijzen

Een postvakbak aan een gebruiker of groep toewijzen

Om afdruktaken te organiseren door ze naar een specifieke ontvanger te verzenden, wijst u elke postvakbak toe aan een persoon of een groep.
image
  • Deze functie is alleen beschikbaar wanneer Secure Function Lock 3.0 ingeschakeld is.
  • Selecteer Autom. waarnemen (standaardinstelling) in Uitvoerlade in de printerdriver wanneer u de afdruktaak verzendt.
  • De naam van deze instelling is voor Windows en kan verschillen voor Mac, afhankelijk van uw land.

Iedereen die het Brother-apparaat gebruikt kan een afdruktaak naar een specifieke bak verzenden, maar de beheerder moet de bakken eerst aan gebruikers of groepen toewijzen.

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    • Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder > Beperkingsbeheer of Functie gebruikersbeperking.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Selecteer Beveiligd functieslot.
  6. Klik op Indienen.
  7. Klik op het menu Beperkte functies .
  8. Typ een groepsnaam of gebruikersnaam in het veld Gebruikerslijst / Beperkte functies.
  9. Klik op de vervolgkeuzelijst Uitvoer en selecteer de uitvoerlade voor elke gebruiker.
  10. Klik op Indienen.
  11. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Afdrukken>Lade.
  12. Klik op de vervolgkeuzelijst Uitvoer en selecteer vervolgens SFL-instelling.
  13. Klik op Indienen.