Functietabellen (HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Gerelateerde modellen:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Toner

image (Toner)

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

image(Toner)

Levensduur toner

-

U kunt bekijken hoeveel toner ongeveer resteert.

Testafdruk

-

Hiermee drukt u de testpagina af.

Controle van tonercartridge

-

Bekijk op het LCD-scherm informatie over de geïnstalleerde tonercartridge, bijvoorbeeld of de tonercartridge een originele tonercartridge is of niet.

Wi-Fi instellen

image (Wi-Fi-instellingen)

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

image (Wi-Fi-instellingen)

Wi-Fi-netwerk vinden

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

WPS/drukknop

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met één druk op de knop.

WPS/pincode *1

Hiermee configureert u de draadloze netwerkinstellingen met WPS en een pincode.

Status WLAN *1

Geeft de verbindingsstatus van het draadloos netwerk weer.

MAC-adres *1

Hiermee geeft u het MAC-adres van uw apparaat weer.

Standaard *1

Hiermee worden de apparaatinstellingen voor het bedrade netwerk naar de fabrieksinstellingen teruggezet.

WLAN insch. *1

Hiermee schakelt u de draadloze interface in of uit.

TCP/IP *1

Hiermee wijzigt u de TCP/IP-instellingen.

*1
Beschikbaar nadat een Wi-Fi®-verbinding is geconfigureerd.
OPMERKING
Bij bepaalde modellen kan de draadloze netwerkverbinding alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.

[Web]

image [Web]

Niveau 2

Omschrijvingen

imageWeb

Hiermee kunt u het Brother-apparaat met een internetservice verbinden.

Mogelijk zijn er webdiensten bijgekomen en is de naam van bepaalde diensten gewijzigd door de provider sinds het uitbrengen van dit document.

[Veilig afdrukken]

image [Veilig afdrukken]

Niveau 2

Omschrijvingen

image Veilig afdrukken

U kunt taken die opgeslagen zijn in het geheugen of op het USB-flashstation afdrukken wanneer u uw viercijferige wachtwoord invoert.

Dit is alleen actief als het apparaat of USB-flashstation beveiligde afdrukgegevens bevat.