Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Ændring af standardudskriftsindstillinger (Windows)

Ændring af standardudskriftsindstillinger (Windows)

Når du har ændret udskriftsindstillingerne i et program, anvendes ændringerne kun på dokumenter, der udskrives med dette program. Hvis du vil ændre udskriftsindstillingerne i alle Windows-programmer, skal du konfigurere printerdriveregenskaberne.
  1. Gør et af følgende:
    • For Windows 11

Klik på image>Alle apps>Windows-værktøjer>Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Apparaten en printers weergeven.

• For Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 og Windows Server 2022

Klik på image>Windows System>Kontrolpanel. I Hardware og lyd (Hardware)-gruppen skal du klikke på Apparaten en printers weergeven.

• For Windows Server 2012 R2

Klik på Kontrolpanel på skærmen Start. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

• For Windows Server 2012

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil, og klik derefter på Kontrolpanel, når menubjælken vises. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

2. Højreklik på ikonet for din model, og vælg derefter Printeregenskaber. (Hvis indstillinger for printerdriveren vises, skal du vælge din printerdriver).
    Dialogboksen Printeregenskaber vises.
  3. Klik på fanen Generelt, og klik derefter på knappen Udskriftsindstillinger eller Indstillinger....
    Dialogboksen Printerdriver vises.
    image
    • Klik på fanen Enhedsindstillinger (tilgængelig på visse modeller) for at konfigurere bakkeindstillingerne.
    • For at konfigurere printerport skal du klikke på fanen Porte.
  4. Vælg de udskriftsindstillinger du vil anvende som standard for alle Windows-programmer.
  5. Klik på OK.
  6. Luk dialogboksen med printeregenskaber.