Sikker udskrift (Windows)

Brug Sikker udskrift til at sikre fortrolige eller følsomme dokumenter ikke udskrives, før du har indtastet en adgangskode på printerens kontrolpanel.
  • De sikre data slettes fra maskinen, når du slukker for den.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg navnet på din model, og klik derefter på knappen for printeregenskaber eller -indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Klik på fanen Avanceret.
  4. Klik på knappen Indstil i feltet Sikker udskrift.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Sikker udskrift.
  6. Indtast den firecifrede adgangskode i feltet Adgangskode.
  7. Indtast Brugernavn og Jobnavn i tekstfeltet, hvis der er behov for det.
  8. Klik på OK for at lukke vinduet Indstillinger for sikker udskrift.
  9. Klik på OK.
  10. Afslut udskriftshandlingen.
  11. Tryk på Secure (Beskyt) på maskinens kontrolpanel.
  12. Tryk på image eller image for at få vist dit brugernavn, og tryk derefter på OK.
  13. Indtast din firecifrede adgangskode.
    Den enkelte ciffer indtastes ved at trykke på image eller image for at vælge et tal, og tryk derefter på OK.
  14. Tryk på image eller image for at vælge jobbet, og tryk på OK.
  15. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Udskriv], og tryk derefter på OK.
  16. Tryk på image eller image for at indtaste det antal kopier, du ønsker.
  17. Tryk på OK.
    Printeren udskriver dataene.
Når du har udskrevet de sikrede data, bliver de slettet fra maskinens hukommelse.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg navnet på din model, og klik derefter på knappen for printeregenskaber eller -indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Klik på fanen Avanceret.
  4. Klik på knappen Indstil i feltet Sikker udskrift.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Sikker udskrift.
  6. Indtast den firecifrede adgangskode i feltet Adgangskode.
  7. Indtast Brugernavn og Jobnavn i tekstfeltet, hvis der er behov for det.
  8. Klik på OK for at lukke vinduet Indstillinger for sikker udskrift.
  9. Klik på OK.
  10. Afslut udskriftshandlingen.
  11. Tryk på [Sikker Udskriv] på maskinens kontrolpanel.
  12. Tryk på image eller image for at få vist brugernavnene, og tryk derefter på dit brugernavn for at vælge det.
  13. Indtast din firecifrede adgangskode, og tryk derefter [OK].
  14. Tryk image eller image for at vise udskriftsjobbet, og tryk derefter på det.
  15. Indtast det ønskede antal kopier.
  16. Tryk på [Start].
Når du har udskrevet de sikrede data, bliver de slettet fra maskinens hukommelse.