Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Ændring af standardudskriftsindstillinger (Windows) > Konfiguration af indstillinger for valgfri bakke (Windows)

Konfiguration af indstillinger for valgfri bakke (Windows)

Få adgang til maskinens egenskaber for automatisk at registrere maskinens ekstra bakke og kontrollere maskinens serienummer.

Printerdriveren registrerer automatisk den ekstra bakke under driverinstallationen. Hvis du har tilføjet den ekstra bakke efter driverinstallationen, skal du følge disse trin:

1. Gør et af følgende:
    • For Windows 11

Klik på image>Alle apps>Windows-værktøjer>Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Apparaten en printers weergeven.

• For Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 og Windows Server 2022

Klik på image>Windows System>Kontrolpanel. I Hardware og lyd (Hardware)-gruppen skal du klikke på Apparaten en printers weergeven.

• For Windows Server 2012 R2

Klik på KontrolpanelStart-skærmen. I Hardware-gruppen skal du klikke på Vis enheder og printere.

• For Windows Server 2012

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Når menubjælken bliver vist, skal du klikke på Indstil og derefter klikke på Kontrolpanel. I gruppen Hardware skal du klikke på Vis enheder og printere.

2. Højreklik på ikonet for din model, og vælg derefter Printeregenskaber. (Hvis indstillinger for printerdriveren vises, skal du vælge din printerdriver).
    Dialogboksen Printeregenskaber vises.
  3. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
  4. Klik på knappen Autogenkend.

Den ekstra bakke og maskinens serienummer registreres automatisk.

5. Klik på knappen Anvend.
  6. Luk dialogboksen med printeregenskaber.

Funktionen Autogenkend er ikke tilgængelig under følgende maskinforhold:

• Der er slukket for maskinen.
  • Maskinen deles via printserver
  • Maskinen og din computer er ikke forbundet.