Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Udskriv et dokument vha. BR-Script3-printerdriver (PostScript® 3-sprogemulation) (Windows)

Udskriv et dokument vha. BR-Script3-printerdriver (PostScript® 3-sprogemulation) (Windows)

Med BR-Script3-printerdriver kan du udskrive PostScript®-data tydeligere.

Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads for at installere PS-driveren (BR-Script3-printerdriveren).

1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg din model med BR-Script3 i navnet, og klik på knappen printeregenskaber eller indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
    image
  3. Klik på fanen Layout, Papir/kvalitet, eller Sikker udskrift for at ændre grundlæggende udskrivningsindstillinger. (kun tilgængelig for visse modeller)
    Klik på Layout- eller Papir/kvalitet-fanen, og klik derefter på knappen Avanceret... for at ændre avancerede udskrivningsindstillinger. Klik på OK.
  4. Klik på OK.
  5. Afslut udskriftshandlingen.