Hjem > Sikkerhed > Brug af SSL/TLS > Introduktion til SSL/TLS

Introduktion til SSL/TLS

SSL (Secure Socket Layer) eller TLS (Transport Layer Security) er en effektiv metode til at beskytte data, der sendes over LAN- eller WAN-netværk. Det krypterer data, der sendes over et netværk, som f.eks. et udskriftsjob, så dataene ikke kan læses af uautoriserede personer.

SSL/TLS kan konfigureres i både kabelbaserede og trådløse netværk og samarbejder med andre former for sikkerhed f.eks. WPA-nøgler og firewalls.