Hjem > Sikkerhed > Brug af SSL/TLS > Introduktion til SSL/TLS > Fordele ved at bruge SSL/TLS

Fordele ved at bruge SSL/TLS

Den primære fordel ved at bruge SSL/TLS er sikkerheden ved udskrivning på et IP-netværk, da uautoriserede brugere ikke kan læse de data, der sendes til maskinen. SSL's primære salgsargument er, at det kan bruges til sikker udskrivning af fortrolige data. Eksempelvis kan en HR-afdeling i en stor virksomhed regelmæssigt have brug for at udskrive mange lønsedler. Uden kryptering kan dataene på de pågældende lønsedler læses af andre netværksbrugere. Men hvis der bruges SSL/TLS, får personer, der forsøger at opsnappe dataene, kun vist en side med forvirrende kode i stedet for den faktiske lønseddel.