Hjem > Sikkerhed > Brug af SSL/TLS > Introduktion til SSL/TLS > Hurtigt overblik over SSL/TLS

Hurtigt overblik over SSL/TLS

SSL/TLS blev oprindeligt lavet til at beskytte oplysninger på internettet, især data der blev sendt mellem webbrowsere og servere. SSL anvendes nu sammen med yderligere programmer som f.eks. Telnet-, printer- og FTP-software og blev en universel løsning for onlinesikkerhed. Det bruges stadig i sit oprindelige design af mange onlineforhandlere og banker til at beskytte følsomme data, f.eks. kreditkortnumre, kundeoplysninger osv.

SSL/TLS bruger ekstremt høje krypteringsniveauer og nyder tillid fra pengeinstitutter over alt i verden.