Hjem > Papirhåndtering > Ilægning af papir > Ilæg papir, og udskriv via papirbakken > Læg papir i papirbakken > Skift maskinindstillinger for at udskrive på brevpapir eller fortrykt papir ved hjælp af papirbakken

Skift maskinindstillinger for at udskrive på brevpapir eller fortrykt papir ved hjælp af papirbakken

Hvis du bruger brevpapir eller fortrykt papir til 2-sidet udskrivning, skal du ændre maskinens indstillinger.
image
  • Du må IKKE lægge forskellige størrelser og typer af papir i papirbakken samtidigt. Det kan medføre papirstop eller fejl ved fremføring.
  • Hvis udskriftspositionen ikke er justeret korrekt i forhold til brevhovedet eller fortrykte objekter, kan udskriftspositionen justeres ved hjælp af indstillingen Udskrivningsposition for papirbakken.
  • Nogle typer fortrykt papir kan forårsage blækpletter afhængigt af udskrivningsmetoden og blæktypen.

Retning

image

For 1-sidet udskrivning

• nedad
  • øverste kant mod papirbakkens front
image

For automatisk 2-sidet udskrivning (indbinding langs lang kant)

• opad
  • nederste kant mod papirbakkens front

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Printer]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Dobbeltsidet]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Enkelt billede]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge [Dobbelt. fødn.], og tryk derefter på Go (Gå).

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Printer]>[Dobbeltsidet]>[Enkelt billede]>[Dobbelt. fødn.].
  2. Tryk på image.