Læg papir i papirbakken

• Hvis indstillingen Kontroller papir er aktiveret, og du trækker papirbakken ud af maskinen, vises en meddelelse på displayet, hvor du bliver spurgt, om du vil skifte papirstørrelse og papirtype. Skift indstillingerne for papirstørrelse og papirtype, om nødvendigt, ved at følge vejledningen på displayet.

• Hvis du lægger en anden størrelse og type papir i bakken, skal du ændre indstillingerne for papirstørrelse og papirtype i maskinen eller på din computer.
  1. Træk papirbakken helt ud af maskinen.
    image
  2. Tryk på de grønne håndtag for at flytte papirstyrene, så de passer til papiret.
    image
    image

For papirformaterne Legal og Folio skal du trykke på udløserknappen (1) i bunden af papirbakken eller udløserarmen (2) bag på bakken og derefter trække den bageste del af papirbakken ud. (Papir i størrelsen Legal og Folio er ikke tilgængeligt i alle områder.)

For bakker med en udløserknap:

image

For bakker med en udløserarm:

image
  3. Bladr grundigt stakken af papir igennem.
  4. Læg papir i papirbakken med udskriftsiden nedad.
    image
    Hvis du bruger brevpapir eller fortrykt papir, skal du lægge papiret i den rigtige vej.imageimage Relaterede informationer: Skift maskinindstillinger for at udskrive på brevpapir eller fortrykt papir ved hjælp af papirbakken
  5. Sørg for, at papiret er under maksimum papirmærket (image image image).
    Overfyldning af papirbakken vil forårsage papirstop.
    image
  6. Skub papirbakken langsomt helt ind i maskinen.
  7. Løft støtteklappen op for at undgå, at papir glider ud af outputbakken.