Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Opsætning af Brother Web Connect > Opret en konto for hver onlinetjeneste, før du bruger Brother Web Connect

Opret en konto for hver onlinetjeneste, før du bruger Brother Web Connect

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

For at bruge Brother Web Connect til at få adgang til en online tjeneste skal du have en konto hos den pågældende online tjeneste. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du gå ind på tjenestens websted fra en computer og oprette en konto. Når du har oprettet en konto, skal du logge på og bruge kontoen en enkelt gang med en computer, før du kan bruge Brother Web Connect-funktionen. Ellers kan du muligvis ikke få adgang til tjenesten vha. Brother Web Connect.

Hvis du allerede har en konto, behøver du ikke oprette en ny konto.

Når du er færdig med at oprette den onlinetjenesten, du vil bruge, skal du anmode om adgang til Brother Web Connect.