Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Opsætning af Brother Web Connect > Opsætningsoversigt for Brother Web Connect

Opsætningsoversigt for Brother Web Connect

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Konfigurér indstillingerne for Brother Web Connect på følgende måde:
Trin 1: Opret en konto med den tjeneste, du vil bruge.
Gå ind på tjenestewebstedet fra en computer, og opret en konto. (Hvis du allerede har en konto, behøver du ikke oprette en ny konto).
image
  1. Brugerregistrering
  2. Webtjeneste
  3. Opret en konto
Trin 2: Anmod om adgang til Brother Web Connect.
Start Brother Web Connect-adgang fra en computer, og få et midlertidigt id.
image
  1. Indtast kontooplysninger
  2. Side for Brother Web Connect-programmet
  3. Få et midlertidigt id
Trin 3: Registrer dine kontooplysninger på din maskine, så du kan få adgang til den tjeneste, du ønsker at bruge.
Indtast det midlertidige id for at aktivere tjenesten på maskinen. Angiv kontonavnet, sådan som det skal vises på maskinen, og indtast en PIN-kode, hvis du vil bruge en.
image
  1. Indtast midlertidigt id
  2. Webtjeneste

Din Brother-maskinen kan nu bruge tjenesten.